Butterfly Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Sprzedam moja niunie fotki w linku http://moto.allegro.pl/item1100924859_kawa...lon_polska.html Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A jednak już się znudziłaś naszym towarzystwem :icon_twisted: A ściemy nawalonej w opisie jak siemasz wiktor :icon_mrgreen: Co będzie teraz ? ER6F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Madziu - nie wspomniałaś o tej kolizji z Tirem na Rubinkowie :icon_razz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A jednak już się znudziłaś naszym towarzystwem :icon_twisted: A ściemy nawalonej w opisie jak siemasz wiktor :icon_mrgreen: Co będzie teraz ? ER6F ? Shiningami nie znudzilam sie waszym towarzystawem,tylko mocy mi braknie :biggrin: Jeżeli sprzedam to ER6F. :icon_biggrin: Madziu - nie wspomniałaś o tej kolizji z Tirem na Rubinkowie :icon_razz: ? Pawełku Ty pamietasz takie drobne wypadki? :icon_razz: Dobra sioo mi z takimi głupotami ja chce moto sprzedać! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A sprzedawaj, my tylko chcemy żeby ludzie wiedzieli na czym siedzą :icon_mrgreen: Moglibyśmy powiedzieć, że znosi w lewo i prawo, wciskając hebel na kierownicy unosi tył i z jakiegoś powodu jak się za mocno pociągnie manete to unosi przód ale przecież motocykle po dachowaniu tak mają :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi