driverCB500 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Podaję link do ogłoszenia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1096031900 Motocykl zadbany, wart uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wierzyć się nie chce, że tak fajnie zrobiona Cebula sie jeszcze nie sprzedała... wydaje mi się, że widziałem ją już na Alledrogo z miesiąc temu ;) . Gdybym szukał już pierwszego "prawdziwego moto", to napewno bym obejrzał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wierzyć się nie chce, że tak fajnie zrobiona Cebula sie jeszcze nie sprzedała... Dzięki za dobre słowo. Powiem więcej... bo nikt jeszcze nie przyjechał jej obejrzeć :icon_exclaim: Wrażenie na żywo i brzmienie nowego wydechu na pewno by odpowiednio podziałały :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikilo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zauważyłem niescislosc, bo na AlleDrogo napisałeś o roczniki 1994, a na BikePics masz wpisane jako 1993 ;) Jednak wg. mnie malowanie moto jest ekstra i chętnie bym się na nie polakomil gdybym dysponował taka gotówka... A z ciekawosci dlaczego sprzedajesz? Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zauważyłem niescislosc, bo na AlleDrogo napisałeś o roczniki 1994, a na BikePics masz wpisane jako 1993 ;) Jednak wg. mnie malowanie moto jest ekstra i chętnie bym się na nie polakomil gdybym dysponował taka gotówka... A z ciekawosci dlaczego sprzedajesz? Pozdr! Data produkcji jest '94. Data pierwszej rejestracji jest marzec 1994 rok. a na bikepics jest jak jest :notworthy: Sprzedaję bo mam zamiar przesiąść się na inną maszynę (coś typowego do turystki) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi