Gierap Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Jak w temacie, Suzuki sprowadzone z USA. Wydech Jardine GP1, piękny czarny lakier, zadbane. Więcej informacji w linku: http://www.allegro.pl/item1091992236_suzuk...ardine_gp1.html Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Gierap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Medyk88 pewnie będzie zainteresowany. Możesz do niego uderzyć,lub on uderzy do Ciebie. Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Medyk88 pewnie będzie zainteresowany. Możesz do niego uderzyć,lub on uderzy do Ciebie. Nie ma sprawy, najlepiej dzwonić pod numer podany w aukcji czyli 502575773 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) no i się objawiłem lewa strona - brak ciężarku (to mnie nie smuci) a czy nie ma tam chlaśnięć na ramie?? zarejestrowany?? ubezpieczony?? Edytowane 30 Czerwca 2010 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Rama nie dotknięta, motocykl po opłatach, przygotowany do rejestracji w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Rama nie dotknięta, motocykl po opłatach, przygotowany do rejestracji w kraju. podeślij mi fotkę (jesli można) ramy po lewej stronie tam gdzie cięzarek ją zawadził merci [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi