Robcio Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 [...]Lublinczycy :buttrock: napiszcie kto o której jedzie to może się jakoś ustawimy bo osobiście chce być tam jak najwcześniej żeby wylegiwać się jak najdłużej :flesje: więc wyjazd około 10-11. My jedziemy o tej porze dwoma i czterema kolami... jezeli ktos chce jechac z nami, to bedziemy pod Zamkiem o 10-tej. Zdrowka! Robcio :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No cholerka, beze mnie niestety... Dyżur do niedzieli - co prawda telefoniczny tylko, ale w razie niemca w pół godziny z Ostrowa nie dolecę :icon_eek: Dobrej zabawy wszystkim życzę, czesc! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A będzie Marcin vel super partia?Bez niego to nie to samo :icon_mrgreen: Ludzie, ja naprawdę nie wiem czy dam rade, a jeżeli już to pewnie wieczorem bo mam w cholerę roboty :icon_rolleyes: Do tego motór spsuty i muszę Furdem jechać i do tego prowadzić bo kierowców w okolicy brak :( Mam nadzieje że dam rade jeszcze za dnia bo bym dupę chętnie zmoczył nawet w zimnej wodzie ale to się okaże jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Bardzo udane spotkanie :icon_biggrin: Mile miejsce i towarzystwo. Oby wiecej tego typu imprez. Dziekuje wszystkim za wspolnie spedzony czas :bigrazz: ...a oto kilka zdjec z mojego fototelefonu --> FOTO . Zdrowka! R. :wink: P.S. Naleza sie rowniez wyrazy uznania dla Beaty i Emila za wysmienita oprawe kulinarna :clap: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Podpisuje się pod słowami Robcia. Spotkanie w Ostrowie było superowe. Wspaniałe towarzycho, kupa smiechu, densflor pierwyj sort. Kolejny dowód na to, że ekipa motocyklistów nie zawodzi:) Niedzielny melanż i biesiada z gitarką i śpiewem Bono - cos pięknego :wink: Tylko biedny Dereś został tam, ledwie ciepły, ze zgubionymi kluczykami do moto - jak on wróci... Ale jak się bawić, to na całego. Specjalny ukłon w stronę młodego małżeństwa, za przepyszny wypas na grillu. Cudnie, ze ekipa powiększa się o dwójkę świetnych ludzi :crossy: Wszystkim dziekuję za niezwykle udany weekend. Oby więcej takich... P.S Nasuwa mi się pewne porównanie: Komarówka vs Ostrów :) To chyba nie wymaga komentarza i w sumie szkoda klawiatury na porównywanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 [...]Komarówka vs Ostrów :) [...] Proponuje zalozyc nowy watek o powyzszym tytule, w ktorym bedziemy narzekac na pierwsze i wychwalac drugie... :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Czy to w ogóle wymaga jakiegokolwiek komentarza? ;) Było cudownie, bo byli cudowni ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baily Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 O koleżanki i koledzy się wybrałem w "trasę", potańczyłem, pogadałem, pośmiałem się, wykąpałem (tego w domu nie ma;]) żarcik. Kurde normalnie ekstra liga. A przepraszam zjadłem dobrze, również. No i było dużo niespodzianek miedzy innymi: Dereś w moim namiocie tulący się do otwartej puszki z piwem oraz pobudka normalnie czułem się jakby wjechał do mojego namiotu tym motórem, być może tak było :] Było elegancko Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 My również dziękujemy za udany wypad, super atmosferę i odpoczynek w gronie bliskich ludzi. Ukłony w stronę państwa młodych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Było zajebiaszczo :lalag: miejsce, klimat i ludzie super :icon_biggrin: normalnie sama się micha cieszy jak wspominam te piękne chwile :flesje: oby więcej takich imprez :wink: P.S niezłą mi fote strzeliłeś w nocy na partyzanta Robciu :icon_razz: Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam. Co ja mogę napisać wiecej w tym temacie? Chyba tylko tyle że musimy koniecznie to powtórzyć i dobrze że będzie ku temu okazja;). Spotkanie naprawde super klasa. Jedzonko z grilla lepsiejsze niż w bidzie a porcje może i wieksze jadł każdy kto chciał, ile chciał i co chciał. Beatko Emilu słowa uznania dla Was. Podziwiam wytrwałość w staniu przy grillu. Tylko jedna mała uwaga: w niedzielę słońce stanowczo za głośno świciło:P:P pozdrawiam. P.S. ja fotek nie wrzuce bo nie zrobiłem ani jednej, ale grunt że apart miałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 [...] P.S niezłą mi fote strzeliłeś w nocy na partyzanta Robciu :icon_razz: [...] W sam raz na avatar :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A ja tak tutaj przy okazji zapytam, czy komuś nie brakuje jakichś części garderoby? To temat jeszcze z Komarówki, ale tam już chyba nikt nie zagląda - jak namiot sobie wietrzyłem, to znalazłem w środku koszulkę, która na bank nie jest moja i cholera wie, skąd się tam wzięła. Taka czarna z silnikiem z przodu. Jak komuś brakuje, to leży u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 [...] znalazłem w środku koszulkę, [...]i cholera wie, skąd się tam wzięła. Taka czarna [...] Moze to jednak Twoja zlotowa koszulka... zasugerowalem to, poniewaz ze zdjec widze, ze przez spora czesc zlotu byles 'troche zdezorientowany' :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zdezorientowany byłem przeokrutnie, ale moja koszulka zlotowa zajmuje honorowe miejsce - aktualnie co prawda tylko na suszarce, ale jednak honorowe :bigrazz: A ta, o której pisałem, to nie zlotowa, bo kolorowa, znaczy - ten nadruk ma kolorowy. I napisali na niej, że FOR THE PEOPLE, a nie, że MOTOPIKNIK KOMARÓWKA... Jakby co, to uprałem, bo cholera wie, co za ekscesy odchodziły w mojej wytrzeźwialni podczas odmiennych stanów świadomości :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi