wujek600v Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Z tego co mi wiadomo to 5zł od namiotu i chyba tyle kosztów z tego co wiem od jednego z organizatorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Haju, nie powiesz mi chyba, ze Ci sie pasjanse znudzily? :biggrin: Owszem już mi się znudziło, saper też :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja z Olą (...) zamierzamy pojawić się wcześniej żeby sobie popływać czy złapać trochę słońca :) Otóż to! :) Ja również mam nadzieję, że pojawię się jak najwcześniej, żeby odpocząć na łonie natury w doborowym towarzystwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 [...] żeby odpocząć na łonie [...] Ależ ja lubię odpoczywać na łonie :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam wszystkich ;] Także wybieram się do Ostrowca w sobotę przed południem tak około godziny 11 więc kto z Lublina leci o tej porze to śmignie się w grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Nie do Ostrowca a do Ostrowa Lubelskiego ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Oj kurde jaki babol z mojej strony ... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baily Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Hejka i ja się zapowiadam na sobotę tylko będę kołował koło godz 19-20 więc prosiłbym o 50cm miejsca na namiot (pawilonu nie biorę :( ino mały).Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) Nad jeziorkiem nikt nam nie zabroni piwa trzymać swojego to magazynek nie będzie potrzebny ;P A tak w ogóle to będzie miał ktoś grilla?? Bo nie wiem czy coś załatwiać małego czy jak? Mikołaj bierzesz spadochron? Edytowane 8 Lipca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 A tak w ogóle to będzie miał ktoś grilla?? Bo nie wiem czy coś załatwiać małego czy jak? Ognisko będzie :) Mikołaj bierzesz spadochron? Tam raczej spadochron nie jest potrzeby. Są drzewa, które dają cień, a poza tym jest altanka dość duża - w tamtym roku wszyscy się mieściliśmy ;) Ale wola Wasza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Jeśli mnie zabraknie to z góry przepraszam ale nie wiem jeszcze jak to wyjdzie... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 [...] Mikołaj bierzesz spadochron? Slyszalem, ze skoki to swietna zabawa... jezeli chcialbys sprobowac, to daj znac... mam namiar na dobrego instruktora :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baily Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Tutaj jest link do zdjęć z tego jeziorka w pewnym stopniu obrazuje całą infrastrukturę. http://www.ostrowlubelski.lubelskie.pl/jezioro_m.htm Nie wiem czy będzie możliwość ale jak ktoś by miał kartę pływacką albo coś podobnego to mógłby zabrać. Mam straszne parcie na kajak/rowerek itp. Majusz!!! ty nawet sobie nie żartuj, nie dość że masz być to masz wsiąść rękę swojej wybraki może być też czaszka :P Pzdr. P.S Na stronce jest regulamin co, gdzie i za ile Edytowane 9 Lipca 2010 przez baily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 O zawaliście, nawet jakaś żaglówka jest :D ciekawe ile za wypożyczenie :) Właśnie Mariusz, nie rób sobie jaj :) Nad jezioro marsz :) Do zobaczenia jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Slyszalem, ze skoki to swietna zabawa... jezeli chcialbys sprobowac, to daj znac... mam namiar na dobrego instruktora biggrin.gif Nie wiem czy to żart czy nie ale pod koniec września chciałbym skoczyć na spadochronie jeśli fundusze pozwolą bo to nie tania sprawa , ale jeśli mi się uda to na pewno nie będę żałował wydanych pieniędzy :icon_razz: MAJUSZ dokładnie masz być i to razem z miednicą,,, albo chociaż jej fragmentem :icon_razz: A co do sprzętu wodnego to już się na coś piszę :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Lublinczycy :buttrock: napiszcie kto o której jedzie to może się jakoś ustawimy bo osobiście chce być tam jak najwcześniej żeby wylegiwać się jak najdłużej :flesje: więc wyjazd około 10-11. Edytowane 9 Lipca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi