Mikołaj Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Uwaga Uwaga zapowiadam, że dnia 10 lipca 2010 odbędzie się kolejne spotkanie nad jeziorem miejskim w Ostrowie Lubelskim. Zapewniamy miejsce pod namiot i wodę w jeziorze. Możliwe iż będzie otwarty bar. Całe zaopatrzenie we własnym zakresie. Przekazujcie dalej informacje. Jak wiadomo znaczna większość nie zagląda na forum. Informacje mam od Gazdy. http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&...+Lubelskie&z=12 Pozdrawiam Mikołaj Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Już nasz kochany Bazyl rozprzestrzenił plakaty (które sam zorganizował), więc miejmy nadzieję, że będzie nas jak najwięcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Rezerwował już ktoś karetkę na ten termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Rezerwował już ktoś karetkę na ten termin? :icon_biggrin: Karetkę, OIOM, wiaderko aspiryny, buty narciarskie wzmacniane dla Gazdy, i parę sosenek na ognisko, będzie Ok !! A......... dokładnie jak dojechać tu: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...e=UTF8&t=h&z=12 Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zobaczę jak to ze mną będzie. Może się tam jakimś cudem dostanę, bo z całą pewnością komarówka mnie w tym roku ominie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 niech se ktos lepiej dowie czy nie ma czasem festynu na ostrowie tego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 spotkanie jest 10? bo na plakacie tak jakby mi się wydawało że 17 ;o cięzko teraz z czasem ale chętnie bym odwiedzil ostrów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Festyn w Ostrowie jest 18 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Przepraszam za brzydkie słowo, ale z***am się, a będziemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Przepraszam za brzydkie słowo, ale z***am się, a będziemy :P Haju, to z***aj się a potem przybądź;) Ja rozważam opcję transportu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Cholera jasna, muszę głos odzyskać do soboty bo zapewne mi nie podarują koncertu :icon_mrgreen: Haju, mam prośbę... Prześlij mi na email ostatnią wersję hymnu jeśli znajdziesz czas pomiędzy pracą a spaniem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Majusz-> Hymn zaraz wysyłam :) jak jest potrzeba to dopisz, ale odeślij mi przed piątkiem żebym mógł wydrukować :) Mati-> ktoś musi robić za karetkę jak Dereś zaniemoże :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 o której się zaczyna bo ja w tej materi świeżak jestem hehe:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 To zależy o której chcesz przyjechać. Ja z Olą w związku z chronicznym brakiem czasu na cokolwiek, zamierzamy pojawić się wcześniej żeby sobie popływać czy złapać trochę słońca :) Bo całe wakacje spędzę w biurze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 To zależy o której chcesz przyjechać. [...] Bo całe wakacje spędzę w biurze :( Haju, nie powiesz mi chyba, ze Ci sie pasjanse znudzily? :biggrin: Czy za wjazd motocyklem, samochodem oraz za rozbicie namiotu placi sie tam wg cennika gminnego? Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi