Turosław Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 W końcu też mi się udało. Po moich przebojach z ósemką zmieniłem technikę i ze spokojem kulnąłem się na dwójce, w domu przed egzaminem persenu się nażarłszy. Później było już z górki, a egzaminator bardzo w porządku. Teraz pozostaje "tylko" wykończenie garażu, który potajemnie skrobię od podstaw, no i zakup motocykla (pewnie dopiero po sezonie). Oczywiście pochwalę się później swoim nabytkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Brawo ;] Zrób fotę nowego garażu ;D jak skończysz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Artur Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Gratuluję :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi