Dream Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam! Sprzedam moją Viagrę 1.1 . Moto jest w opcji lać paliwo i śmigać. Z nowych rzeczy wymienionych przed sezonem i obecnie: - Opony przód+tył - Łożyska w kole przednim - Nowe rury zawieszenia przedniego, problemy z rdzą na starych opisywałem na forum Virago. - ogólnie zrobione całe przednie zawieszenie wraz ze sprężynami progresywnymi Wilbersa+ nowe uszczelniacze, panewki itp. - przy okazji oczekiwania na części polerka goleni przednich. - polerka konsoli z kontrolkami. - nowy filtr paliwa - Olej(Motul 15W50)+filtr wymienione około 2kkm temu. - Trzy tygodnie temu założyłem nowe świece NGK BP7ES - Parę dni temu założyłem nówkę czujnik biegu jałowego Yamahy, stary ukręciłem- przysłowie mówi, że jak coś dobrze działa to lepiej nie ruszać ... Zrobione ładowanie na nowych podzespołach: - Nowy Stojan Electrex World - Nowy regulator napięcia Tourmaxa - Nowy akumulator JMT Prąd ładowania jest jak ta lala . Poza tym moto posiada: - Sisybar z bagażnikiem Hepco Becker - Forward Control made in Bartek Jop - Wydechy akcesoryjne made in Grzegorz Hartman - Szyba made in ... Allegro Poland- poprzedni właściciel zakupił. - Sakwy, prawa do szycia, ma dziurę od przetarcia na łączeniu na dole, Mi to nie przeszkadza, Ja jeżdżę nie mam czasu na szycie- krawcem nie jestem . - Piórnik Louisa. - Krawat Moto nie jest nowe także są gdzie niegdzie odpryski lakieru, różne jego przetarcia oraz odpryski chromu. Poza tym siedzenie ma małą dziurkę po prawej stronie oraz jest zrobiona łatka z podkładu po prawej stronie baku paliwa. Także moto jest praktycznie full wypasione oprócz gmoli. Jeżeli nie sprzedam oryginalnych wydechów na alledrogo to dokładam je przy zakupie. W porównaniu do igiełek z alledrogo używanych przez lekarzy 60 letnich do dojazdów do kościoła mój egzemplarz ma 100% oryginalny lakier adekwatny do rocznika produkcji... Jeżeli ktoś przeczytał full prawdziwy opis i dotarł prawie do końca podaję rocznik, przebieg licznikowy oraz cenę: - Rok powstania A.D. 1989 - Przebieg licznikowy 33000 km i z każdym dniem rośnie, gdyż hałasuję po okolicy. Cen wyjściowa 10700 oczywiście do ludzkiej negocjacji. Przy zakupie dodaję całą papierologię: - książka pojazdu - Niemieckie Briefy - Tłumaczenia - 2 komplety kluczyków - Ubezpieczenie OC itp. W motocykl zostało włożone dużo serca oraz pieniędzy na NOWE klamoty gdyż nie lubię fuszerek odpieprzanych przez wsiowych handlarzy które robią do sprzedaży. Jestem motocyklistą z krwi i kości w w moich żyłach płynie niebieska etylina... jedynym powodem sprzedaży jest chęć zakupu czegoś mocniejszego. Niestety na dwa moto w obecnej chwili mnie nie stać. Moto do obejrzenia w okolicach Inowrocławia woj. kuj-pom. Fotki Sprzęta na Bikepics. Więcej fotek oraz kontakt do mnie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ...UP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) ..: UP :.. Zbieram na haykę, na dwa moto mnie nie stać w tej chwili :banghead: . Dla forumowiczów czteropak Zimnego Lecha gratis :flesje: . Edytowane 12 Lipca 2010 przez Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi