Skocz do zawartości

XV 1100 Virago

Dream
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Sprzedam moją Viagrę 1.1 .

Moto jest w opcji lać paliwo i śmigać.

Z nowych rzeczy wymienionych przed sezonem i obecnie:

- Opony przód+tył

- Łożyska w kole przednim

- Nowe rury zawieszenia przedniego, problemy z rdzą na starych opisywałem na forum Virago.

- ogólnie zrobione całe przednie zawieszenie wraz ze sprężynami progresywnymi Wilbersa+ nowe uszczelniacze, panewki itp.

- przy okazji oczekiwania na części polerka goleni przednich.

- polerka konsoli z kontrolkami.

- nowy filtr paliwa

- Olej(Motul 15W50)+filtr wymienione około 2kkm temu.

- Trzy tygodnie temu założyłem nowe świece NGK BP7ES

- Parę dni temu założyłem nówkę czujnik biegu jałowego Yamahy, stary ukręciłem- przysłowie mówi, że jak coś dobrze działa to lepiej nie ruszać ...

Zrobione ładowanie na nowych podzespołach:

- Nowy Stojan Electrex World

- Nowy regulator napięcia Tourmaxa

- Nowy akumulator JMT

Prąd ładowania jest jak ta lala .

Poza tym moto posiada:

- Sisybar z bagażnikiem Hepco Becker

- Forward Control made in Bartek Jop

- Wydechy akcesoryjne made in Grzegorz Hartman

- Szyba made in ... Allegro Poland- poprzedni właściciel zakupił.

- Sakwy, prawa do szycia, ma dziurę od przetarcia na łączeniu na dole, Mi to nie przeszkadza, Ja jeżdżę nie mam czasu na szycie- krawcem nie jestem .

- Piórnik Louisa.

- Krawat

Moto nie jest nowe także są gdzie niegdzie odpryski lakieru, różne jego przetarcia oraz odpryski chromu. Poza tym siedzenie ma małą dziurkę po prawej stronie oraz jest zrobiona łatka z podkładu po prawej stronie baku paliwa.

Także moto jest praktycznie full wypasione oprócz gmoli. Jeżeli nie sprzedam oryginalnych wydechów na alledrogo to dokładam je przy zakupie.

W porównaniu do igiełek z alledrogo używanych przez lekarzy 60 letnich do dojazdów do kościoła mój egzemplarz ma 100% oryginalny lakier adekwatny do rocznika produkcji...

Jeżeli ktoś przeczytał full prawdziwy opis i dotarł prawie do końca podaję rocznik, przebieg licznikowy oraz cenę:

- Rok powstania A.D. 1989

- Przebieg licznikowy 33000 km i z każdym dniem rośnie, gdyż hałasuję po okolicy.

Cen wyjściowa 10700 oczywiście do ludzkiej negocjacji.

Przy zakupie dodaję całą papierologię:

- książka pojazdu

- Niemieckie Briefy

- Tłumaczenia

- 2 komplety kluczyków

- Ubezpieczenie OC itp.

W motocykl zostało włożone dużo serca oraz pieniędzy na NOWE klamoty gdyż nie lubię fuszerek odpieprzanych przez wsiowych handlarzy które robią do sprzedaży. Jestem motocyklistą z krwi i kości w w moich żyłach płynie niebieska etylina...

jedynym powodem sprzedaży jest chęć zakupu czegoś mocniejszego. Niestety na dwa moto w obecnej chwili mnie nie stać.

Moto do obejrzenia w okolicach Inowrocławia woj. kuj-pom.

Fotki Sprzęta na Bikepics.

Więcej fotek oraz kontakt do mnie na PW.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...