Alexxx Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, Mam następujące pytanie. Co może być przyczyną wibracji w zakresie 5 tys - 6 tys obrotów? Jeżdżę moją Hondzinką od kwietnia i wcześniej nie było tego problemu. Wibracje pojawiają się w w/w zakresie obrotów potem niestety NIE znikają. Całe moto wibruje niczym;/ Crash pady mam dokręcone, szybkę od owiewki też sprawdziłem, liczniki też nie mają luzów. Nie wiem skąd to się może brać. Chyba, że ten silnik tak ma, ale nie słyszałem ani nie czytałem o tym. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Marcin Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Alexxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Hornety zajebiscie wibruja w tym zakresie. Jesli powyzej 8k obrotow jest spokoj to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexxx Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Mhm, dzięki za odpowiedź;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Mozesz sie jeszcze upewnic czy to wibracje od silnika; byc moze wzrastaja wraz z predkoscia moto i pochodza z ukladu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) miałem Horneta, miał podobnie - czasami jak czekałem na obrotach żeby wyprzedzić coś większego to aż nadgarstki zaczynały narzekać na wibracje :/ UPS... sorry za odgrzanie kotleta :blush: Edytowane 11 Stycznia 2012 przez pet3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi