Swiety Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie ukrywam że poważne moto mam dopiero drugi sezon. Więc jestem takim świeżym samoukiem. Poprzedni sezon zakończyłem leżąc na plecach z treningu. na dzień dzisiejszy tak mniej więcej ze 2, 3 razy w tygodniu z kolegą wyskakuję na jakaś prostą, trenować koło no i początki stopi. fakt faktem że uraz po wypadku jeszcze powraca w momencie uniesienia, ale chyba trening czyni mistrza. Tak więc z godzinę jakiś wygłupów na ulicy i runda przez miasto na koniec i spać, bo zazwyczaj za 3 godziny muszę do roboty wstawać :bigrazz: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 YUBY napisał: Czy Twoja wiedza oparta jest głównie na książkach? Tylko i wyłącznie. Ja nawet nie mam motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Lata ktoś, dzisiaj/jutro wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi