Swiety Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie ukrywam że poważne moto mam dopiero drugi sezon. Więc jestem takim świeżym samoukiem. Poprzedni sezon zakończyłem leżąc na plecach z treningu. na dzień dzisiejszy tak mniej więcej ze 2, 3 razy w tygodniu z kolegą wyskakuję na jakaś prostą, trenować koło no i początki stopi. fakt faktem że uraz po wypadku jeszcze powraca w momencie uniesienia, ale chyba trening czyni mistrza. Tak więc z godzinę jakiś wygłupów na ulicy i runda przez miasto na koniec i spać, bo zazwyczaj za 3 godziny muszę do roboty wstawać :bigrazz: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Czy Twoja wiedza oparta jest głównie na książkach? Tylko i wyłącznie. Ja nawet nie mam motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Lata ktoś, dzisiaj/jutro wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi