bakczysaraj Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Etam, debrzno lepsze:) ja planuje pojawić się w czwartek moim "nowym" zaprzęgiem. Ale nie martwcie się, jawe też będę miał:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Co by nie było kliku Jawersów też się zjawi na swoich Jawach i nie tylko, szkoda ze tylko połowa składu... ale jak bedzie padać i za duzo wiary się nie pojawi to bedzie gdzie ryć;D i klimat zapewne będzie lepszy bo przyjadą ci najbardziej oddani motocyklisci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Do jutra :flesje: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Do jutra:) tzn do dziś:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Właśnie wróciłem, Genialnie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Galeria miłych wspomnień z Debrzna ;) Z aparatu Maćka Z aparatu Motóra Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No nie powiem niezły zlot :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratulacje Basia świetna robota :clap: Tempo expresowe jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Poszukuje większej ilości fotek na których sie znajduję z moją maszyną. Motór, Marcyś macie więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeslaw Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ehh... najlepszy zlot i niestety nie dojechałem. w drodze do debrzna złapałem gume:( dobrze że tylko na tym się skończyło. za rok odrobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi