Anarch Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 witam, mam pewnego problemakiedy mi sie silnik zagrzejenieraz gasnie i nie chce zapalic jak zmienie swiece to idzie wporzadkupozniej na poprzedniej tez smiga wnioskuje ze to z przegrzania sie swiecy czy cos moze ktos pomoc aha mam swiece iskra f80s (nowka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja też mam czasem taki problem ale jak swieca sie wysypie to tylko zapali a zeby jechac to bardzo cieżko chyba ze na 1 biegu z przerywaniem ;d sprobuj przetrstowac Iskra 95 :D ja na takiej jeżdze tylko :) ale mam zamiar kupic f65 i zobadam :D a koniecznie sprawdz przerywacz czy niemasz nadpalonych slykow z jakiejs strony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi