Tytus Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No fakt Adas7 mial kupe szczescia a ja to widzialem na wlasnie oczy :o Pozniej holowalem go na kupionej lince przez 40 km do domu :D 8) hehe fajnie sie tak nawet jechalo a ludzie z mijajacych aut robili wielkie oczy - CBR600 ciagnie CBR1100 XX :) A na jakiej ulicu jest ten dyno tech w Katosach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No fakt Adas7 mial kupe szczescia a ja to widzialem na wlasnie oczy :o Pozniej holowalem go na kupionej lince przez 40 km do domu :D 8) hehe fajnie sie tak nawet jechalo a ludzie z mijajacych aut robili wielkie oczy - CBR600 ciagnie CBR1100 XX :) A na jakiej ulicu jest ten dyno tech w Katosach? Owocowa 18. tel (32)354 30 06dobry serwis - polecam (choć w pośpechu niedokładnie poskładali mi ostatnio owiewki)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Myślę że powinien być łańcuch kuty. Szkoda tylko że ludzie którzy pracują przy serwisie motocykli nie znaja się na tym. No cóż takich mamy mechaników. :D A najlepiej mieć wał kardana - tam problemu z łańcuchem nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a kiedys czytalem ze jak ci kardan strzeli ( tak, wiem, to graniczy niemal z cudem ) to jest duzo wiece roboty niz przy wymianie lancucha................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a kiedys czytalem ze jak ci kardan strzeli ( tak, wiem, to graniczy niemal z cudem ) to jest duzo wiece roboty niz przy wymianie lancucha................ :?: :?: :?: :?: :?: O co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Myślę że powinien być łańcuch kuty. Szkoda tylko że ludzie którzy pracują przy serwisie motocykli nie znaja się na tym. No cóż takich mamy mechaników. :D A najlepiej mieć wał kardana - tam problemu z łańcuchem nie ma. ( to tak dla przypomnienia ) problemu z lancuchem nie ma, ale za to jak sie kardan rozsypie - a znam kilka takich przypadkow - to jest duzo wiekszy problem niz z lancuchem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi