KAM1ON Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam posiadam Aprilie rs125 i gdy jest ciepła to niechce zapalić co może byc tego przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zmień świece i zobacz co sie będzie działo. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAM1ON Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zmień świece i zobacz co sie będzie działo. zmieniłem i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ustaw gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAM1ON Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mam jeszcze inny problem obroty mi nie spadajom jak spuszcze z gazu a czasen sane sie zwiękrzają raz pustawie przejade kawałek i same się zmieniają na wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 łapie lewe powietrze Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 sprawdzaj uszczelki membranowe gaźnikowe..... a jak nie to simeringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi