Volki Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam Jak pogoda pozwoli, wybieram się do Kazimierza Dolnego. Odwiedzić to urokliwe miejsce, wypić kawę na starym rynku, pozwiedzać ruiny... Jeżeli nie masz planów, a chcesz miło spędzić czas, zapraszam na wspólną przejażdżkę. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatran Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Po powodzi pustki , syf i malaria, jak chcesz jechać czemu nie, droga wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Po powodzi pustki , syf i malaria, jak chcesz jechać czemu nie, droga wolna ...bez przesady... chyba na Rynku pustki i malarii nie ma. Kolega Volki wyraznie napisal, ze na kawe na Rynek sie wybiera. Chetnie bym smignal, ale chyba w ta niedziele nie dam rady. Pozdro! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Byłem tam w czasie powodzi gdy było 5-6m wody więcej i żadnej malari nie zauważyłem ale Wisła było faktycznie zasyfiona, pusto tez nie było. Volki napisz o której i skąd wyjeżdżasz i może bym się też wybrał bo tak się składa że byłem wiele razy w Kaziku ale nigdy nie zwiedzałem ruin. Jeśli byś wyjeżdżał coś koło południa albo nawet trochę po to jeszcze lepiej bo udało by mi się wyspać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volki Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wyjazd z Lubartowa kolo godziny 11, oczywiście jeżeli pogoda dopisze, w innym wypadku zmiana planów oraz pojazdu z 2 na 4 kółka :) Trasa Lubartów... Niemce... Garbów... Nałęczów... Kazimierz Dolny... jak czas pozwoli Janowiec. Powrót na 17,30 do Lublina na MOSiR... zawody żużlowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wyjazd z Lubartowa kolo godziny 11, [...] To swietnie! Spotkajmy sie wszyscy w Lubartowie kolo 11... Dziekujemy za konkretne info! :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Duba dupa dupa dupa i jeszcze raz DUPA! Chamy z pracy powiedzieli mi dzień przed że mam zrobić przez weekend inwentaryzacje a to bite 8 godzin dziennie... Znowu odpadam... życzę miłej przejażdżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam,chciałem zapytać gdzie w Lubartowie jest miejsce spotkania, sprawdzałem przed chwilą prognozę na METEO i wygląda o wiele lepiej niż wczoraj wieczorem więc może nie będzie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURASKI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Witam,chciałem zapytać gdzie w Lubartowie jest miejsce spotkania, sprawdzałem przed chwilą prognozę na METEO i wygląda o wiele lepiej niż wczoraj wieczorem więc może nie będzie padało... czesc jak zawsze na cpn przed LUBARTOWEM TYM ZE ŚMIGŁOWCEM pogoda faktycznie bedzie znośna :wink: wiec : moze i ja śmigne z wami :crossy: Edytowane 20 Czerwca 2010 przez JURASKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volki Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Z powodu opadów deszczu moje uczestnictwo odwołane :) Jednak jeżeli ktoś się wybierze, zdajcie relację... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekQ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Kibice mile widziani dzisiaj na zawodach krosowych w Janowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Z powodu opadów deszczu moje uczestnictwo odwołane :) [...] Brawo :clap: Organizator wypadu odwolal swoja obecnosc po planowanym czasie wyjazdu :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi