matys210 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam. Mam w mojej Dt założone takie odblokowanie : http://www.motoallegro.pl/item1031085067_k...aha_dt_125.html Ostatnio jak jeździłem przestało mi to dzialać czyli tak bzyczeć i również blokuje motor tak jak było przez zalożeniem tego. Również kontrolki od luzu i oleju sie na postoju nie swieca i przygasaja jak motor chodzi na wolnych obrotach a jak jade np gdzies w lesie po sciezce na 2 i wolne obroty to mi czesto gasnie. Nie ma takiej mocy jak powinna. Co to może być? Tak sobie myśle ze mógła sie spalić ta kostka i robi gdzies zwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 a dawałeś jakiś bezpiecznik?? możę poprostu sie przyjarała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi