kowex1987 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Yyy mam pytanie :] Chce dolać oleju do FZR 600 :] ale nie wiem jaki jest teraz zalany ? Ma ktoś jakiś pomysł czy czeka mnie wymiana całego :cry: dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 calosc z filtrem do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Wymieniaj całość to nie majątek a warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Yyy mam pytanie :] Chce dolać oleju do FZR 600 :] ale nie wiem jaki jest teraz zalany ? Ma ktoś jakiś pomysł czy czeka mnie wymiana całego :cry: dzięki za odp praktycznie wszystkie obecnie produkowane oleje sa ze soba mieszalne, wiec dolewasz pierwszy lepszy polsyntetyk 10W40 z przeznaczeniem dla motocykli i to jest odp na Twje pytanie, ale jesli olej jest zuzyty to nie szukaj oszczednosci, wymien calosc zwlaszcza, ze to poczatek sezonu pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 zamówiłem olej Motul + filtr :] nie będę lepiej kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 noi slusznie. wyjdzie cie to max 150 zł a przynajmniej glowa spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi