pezet Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam Mam wielką ochotę wybrać się w tym roku do Jordani lub Maroka. Może ktoś kto przeczyta ten temat myśli o podobnym kierunku , lub zna kogoś kto jedzie i mógłbym się z nimi zabrać . Termin wyjazdu lipiec , sierpień lub wrzesień (26 .08 muszę być w kraju ). Czas jaki mogę poświęcić to max 18 dni , wszystkie szczegóły do ustalenia. Może też być jakiś inny ciekawy kierunek , mam trochę doświadczenia w takich wyjazdach. Wiem że dużo osób czyta to forum , ale nie mają aktywnego konta , dla zainteresowanych podaję e-maila : [email protected] pozdrawiam i czekam na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Napisz do użytkownika PROT z Forum .... był ze dwa razy w Maroko koko ..... i do KRASNAL :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Napisz do użytkownika PROT z Forum .... był ze dwa razy w Maroko koko ..... i do KRASNAL :biggrin: Klaudio - nie pij tyle :icon_razz: Fakt, byłem dwa razy w Maroku, ale w najbliższym czasie nie planuję żadnej powtórki... Może dla odmiany Ty byś się wybrał?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 W tym roku tamn będe :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Lecimy do Maroka w Atlas Wysoki i na piaski Sachary od 16 do 31 października. Sprzęt to typowe mało skomplikowane enduro, u mnie to stara TT-ka :icon_biggrin: na kostkach. Planowane trasy to 75% off road. Minimum 4 sprzęty. Może bedzie więcej, na razie czekamy na zgłoszenia i organizacyjnie jest wiele rzeczy do dogrania. Jak interesują Cię szczegóły to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi