majk0101 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam, dzisiaj wymieniałem klocki hamulcowe w moim speedfight 2 i normalnie odkręciłem koło zdjołem zacisk i wymieniłem klocki, odpowietrzyłem i wciskam hamulec i nie działa.Jedna uwaga gdy odpowietrzałem to ten płyn chyba miał zbyt małe ciśnienie bo tylko kapał.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie umiejętnie odpowietrzyłeś, tylko zapowietrzyłeś układ hamulcowy,napisz krok po kroku jak to zrobiłeś (a po co w ogóle odpowietrzałeś przy zmianie tylko klocków??) Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (a po co w ogóle odpowietrzałeś przy zmianie tylko klocków??) sam pewnie nie wie :banghead: szukaj na form było pełno na temat odpowietrzania Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zakładam się, ze nie dolałeś płynu i ciskałeś klamką na odkręconym odpowietrzniku. Naucz się odpowietrzać i zrób to porządnie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 nalej płyn do zbiorniczka i odkręć odpowietrznik i czekaj a płyn zaczne wyciakac Cytuj Simson S51<Yamaha Aerox<Honda Shadow125 & Husqwarna TE610 <Yamaha YZF R125<Yamaha FZS1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tusiek -następny..... nie pisz tego na czym nie masz żadnego pojęcia... Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi