fazer72 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Skoro wspomniałeś Apkę Tuono, to weź się nią przejedź. Ja jak wybierałem to jeździłem FZ1, Speed T, R1, CBR1000RR no i Tuono ..... zgadnij co wybrałem :biggrin: A też przesiadałem się z 600. Apką możesz zapierszybkojeździć, jeździć jak pipa, gumować, turystykować, wypad na tor uskutecznić itd. itp. Używaną Factory można wyrwać w sensownych pieniądzach i za 1 zamachem masz kute koła, full Ohlins, amorek skrętu, V2, bling bling, lansik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek72 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Na Tuono, przyjdzie jeszcze czas, wiosna 2012. :buttrock: Jezdziłem na niej chwilę w zeszłym sezonie, więc wiem co to za sprzęt. :notworthy: Jestem po jezdzie testowym Gladiusem. Nie było zle. Wyczuwalnie cięzszy od SV, ale podczas jazdy nie czuc róznicy. Silnik bajka jak w SV. Ma ladniejsze zegary, wyswietlacz biegow, no i abs. Zona mocno mnie na niego namawia, prawie kupila go za mnie wariatka. Ale ja chce dac szanse Street Triplowi, jutro jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek72 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jutro odbieram czarno-zielonego Gladiusa 09 ABS. :) Street Triple przepiękny, ale jazda bez sensacji. Nie warty ponad dychy różnicy w cenie. Podziękowania dla udzielajacych się w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi