przemo46 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bardziej konkretnie: Golas lub jakiś plastik (nie mam sprecyzowanej marki ani modelu) Moc oscylująca w przedziale 80-100 KM Oczywiście bardzo zadbana i bez inwestycji na ten sezon :cool: Budżet studencki raczej skromny około 7,5 tyś. Cholera,sprzedałem moją er-kę i nie mam czym latać w środku sezonu. Jeśli ktoś ma,zna,słyszał o pewnym moto będę wdzięczny za wszelkie info lub propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 może nie tyle co mam, ale pierwsze co przychodzi mi do głowy, czytając twoje żądania odnośnie nowego moto, to Honda CB 600 Hornet ;] Na allegro pewnie sporo znajdziesz takich, tylko nie wiadomo, czy znajdziesz godną uwagi za 7,5k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo46 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Hmm,jest ich sporo a rozpiętość cenowa jest czasami aż zadziwiająca (kilka tyś. złotych za ten sam rocznik). Jednak wolałbym dostać ofertę od jakiegoś forumowicza,wydaje mi się (mam nadzieje,że słusznie...)że jednak forum jest w miarę pewniejszym źródłem gdzie znajde moto w rzetelnym stanie :). No i wole motocykl od motocyklisty a nie handlarza:). Także proszę o konkretne oferty a nie sugestie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo46 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nieaktualne,proszę o zamknięcie tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi