szpiq Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jestem dość świeży na forum. Ostatnio miałem przyjemność poznać kilku ciekawych ludzi na śmiganiu po domach dziecka:) Także korzystając z okazji że od 28 czerwca mam wolne, chciałem się spytać czy ktoś nie chciałby się wybrać w góry, powiedzmy 30 czerwca na jakieś 2-3 dni. Oczywiście temat będzie sensowny jak wyklaruje się stan polski południowej po tych ulewach (ponoć od połowy czerwca mają nas czekać niesłychane upały). Pytam wcześniej bo warto byłoby zająć jakieś pokoje. Dodam jeszcze że ostatnim razem jak pojechałem udało mi się znaleźć pokoje za 25 zł od osoby za dobę (od zakopca może 1 km). Pozdrawiam i piszcie czy ktoś zainteresowany :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziarek_ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opcja jest taka że byłoby bardzo miło jechać gdzieś ekipą :) a proponuję Wisłę, mam tam rodzinkę która jak coś, policzy nam za mieszkanie taniej, jest tam kilka pokoi dokładnie jeszcze nie wiem bo dawno tam nie byłem ale standard dobry, z tym że trzeba zadzwonić wcześniej i również zarezerwować więc panowie i panie czekamy na chętnych :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiq Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opcja jest taka że byłoby bardzo miło jechać gdzieś ekipą :) a proponuję Wisłę, mam tam rodzinkę która jak coś, policzy nam za mieszkanie taniej, jest tam kilka pokoi dokładnie jeszcze nie wiem bo dawno tam nie byłem ale standard dobry, z tym że trzeba zadzwonić wcześniej i również zarezerwować więc panowie i panie czekamy na chętnych :) pozdrawiam Heh no jak dla mnie bomba :) Napisz jeszcze mniej więcej jakie koszta i w ogóle. Ile to mniej więcej kilometrów i takie tam. No to już 2 motocykle są :D hie hie hie chociaż żeby ze 4-5 było to bym się cieszył. Tylko że tak jak mówię, urlop mam od 28 czerwca do 9 lipca, więc najlepiej byłoby pojechać 28 na jakieś 3 dni, co wy na to? Pozdrawiam i liczę na większe zainteresowanie tematem :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiq Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Heh no jak dla mnie bomba :) Napisz jeszcze mniej więcej jakie koszta i w ogóle. Ile to mniej więcej kilometrów i takie tam. No to już 2 motocykle są :D hie hie hie chociaż żeby ze 4-5 było to bym się cieszył. Tylko że tak jak mówię, urlop mam od 28 czerwca do 9 lipca, więc najlepiej byłoby pojechać 28 na jakieś 3 dni, co wy na to? Pozdrawiam i liczę na większe zainteresowanie tematem :D :crossy: Dobra, widzę że jednak brak zainteresowania tematem także proszę o usunięcie tematu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziarek_ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 W sumie jak nikogo oprócz nas to nie zainteresowało to może być problem ;/ generalnie dziś dzwoniłem do siostry i powiedziała że za 20 albo 25 zł od osoby za dobę.. myślę że za 20 by nas policzyła w maksie z tym że musimy podać dokładny termin kiedy będziemy... no i musi sprawdzić czy ma wolny termin wtedy.. :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalk Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Panowie, zapraszam na wyjazd w Karpaty Ukraińskie i Rumuńskie. Termin 28 czerwie- 4 lipiec. Trasa: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... .27124&z=7 Może i link długi, ale do przejechania max 2100-2200km smile.gif. Trasę da się zrobić nawet w 4-5dni. 1. Przejazd Karpatami Ukrainskimi do granicy z Rumunią. 2. Powrót północ Rumuni wzdłuż granicy z Ukrainą, napisane od dupy strony: Satu-Mare-Sapanta-Sygiet-leud-przełęcz Prislop-Watra Moldovitei-Sucevita-Nowy Sołoniec- Voronet-Suczawa.Cała trasa ma 444 km ,prowadzi przez najładniejsze tereny Maramureszu i przecina główny łańcuch Karpat Wschodnich na przełęczy Prislop(jednej z najwyższych w Karpatach).Po drodze zwiedzanie Nowego Sołońca-największej polskiej wioski na Bukowinie. Można przejechać 2 przełęczami w okolicach Baia Mare- bardzo ładne drogi.....nie jest to co prawda Transfogarska, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi