Monka_ols Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam wszystkich posiadaczy Suzuki RG 80 Gamma :biggrin: Chcem wiedzieć praktycznie wszystko na temat tej maszyny. Na początek jak się prowadzi, następnie przyśpieszenie, ile waszki spala, i czy jest podatny na modyfikacje silnika jak i wizaulnu tuning :P ---- :clap: Dzięki z góry jest to dla mnie ważne, gdyż chcem kupić RG :clap: ---- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wyślę Cię na forum ludzi, którzy tym jeżdżą: www.rg80.xx.pl tam się dowiesz wszystkiego co Cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKuchcikAZS Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Sory, że tutaj i bez nowego tematu . Jestem nowy na forum, a na dniach chcę zakupić Suzuki RG 80/50 lub Derbi GPR 50 ( on jest 2 osobowy ?? ) coś z crossa np . Yamaha DT 80/50 lc2, Honda NS1 czy NSR oczywiscie wszystko musi być zarejestrowane na moto . Mam ok. 170cm wzrostu - to mało, a chciałbym się dowiedzieć czy sięgne do ziemi z tych motorków i czy da radę na nim komfortowo jeździć ( może jakieś dłuższe trasy ) . Może macie jakieś swoje propozycje z maszynkami ? Cena jaką dysponuje to 2500zł więc to też niewiele, a patrząc po aukcjach na allegro widzę, że na jakąś rozsądną używke mi styknie ; ) . Jakieś tam doświadczenie mam . Chyba jak każdy zaczynałem na motorynie, potem simek, jazda na wsk/mz wujków czy znajomych, lecz teraz czas na ucywilizowane moto ; ) . Z racji tego, że dysponuje kartą motorowerową w gre wchodzi tylko moto z homologacją i rejestracją na motorower . Mam nadzieje, że pomożecie mi z wyborem rozsądnego, mało awaryjnego i dość taniego moto . btw ; w gre raczej nie wchodzi skuter oraz inne wynalazki marki chińskiej ;) Pozdro. Kuchcik Edytowane 10 Czerwca 2010 przez xKuchcikAZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matioza Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wejdź na forum tam ci pomogą http://www.motomx.vgh.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi