Skocz do zawartości

Suzuki RG 80 Gamma

Monka_ols
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich posiadaczy Suzuki RG 80 Gamma :biggrin:

Chcem wiedzieć praktycznie wszystko na temat tej maszyny.

Na początek jak się prowadzi, następnie przyśpieszenie, ile waszki spala, i czy jest podatny na modyfikacje silnika jak i wizaulnu tuning :P

---- :clap: Dzięki z góry jest to dla mnie ważne, gdyż chcem kupić RG :clap: ----

Sory, że tutaj i bez nowego tematu .

Jestem nowy na forum, a na dniach chcę zakupić Suzuki RG 80/50 lub Derbi GPR 50 ( on jest 2 osobowy ?? ) coś z crossa np . Yamaha DT 80/50 lc2, Honda NS1 czy NSR oczywiscie wszystko musi być zarejestrowane na moto .

Mam ok. 170cm wzrostu - to mało, a chciałbym się dowiedzieć czy sięgne do ziemi z tych motorków i czy da radę na nim komfortowo jeździć ( może jakieś dłuższe trasy ) .

Może macie jakieś swoje propozycje z maszynkami ?

Cena jaką dysponuje to 2500zł więc to też niewiele, a patrząc po aukcjach na allegro

widzę, że na jakąś rozsądną używke mi styknie ; ) .

Jakieś tam doświadczenie mam .

Chyba jak każdy zaczynałem na motorynie, potem simek, jazda na wsk/mz wujków czy znajomych, lecz teraz czas na ucywilizowane moto ; ) .

Z racji tego, że dysponuje kartą motorowerową w gre wchodzi tylko moto z homologacją i rejestracją na motorower .

Mam nadzieje, że pomożecie mi z wyborem rozsądnego, mało awaryjnego i dość taniego moto .

btw ; w gre raczej nie wchodzi skuter oraz inne wynalazki marki chińskiej ;)

Pozdro.

Kuchcik

Edytowane przez xKuchcikAZS