hondacr250r Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam dziś znajomy przywiózł skuter taki jak w tytule. Nie palil odpaliłem go jechal maksymalnie 30 km/h. Zauwazylem ze nie ma rurki co idzie od siedzenia do filtra. Podłączyłem jechałem 50 równiutkie ani grosza więcej obroty nie ida dalej. nie odcina bo to nie polowa nawet jego obrotów. Co to moze byc czy jakaś blokada??. Drugi problem to mocne walenie w silniku zdjelem wariator lecz to nie to. Możliwe ze łozyska na wale??. Gdy dodawałem gazu lewa czesc wału na która wchodzi wario jakby wysuwała sie ok 3mm. Jeżeli ktoś wie coś o tym prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 To 2T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 4t dzisja dałem manetką gazu do końca wykręciłem 60km/h a powinien minimum te 90 moze pasek jest za luxny bo widziałem ze wisi i moze nie pójdzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi