IronAngel Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hey,wybieram się nad morze w długi weekend czerwcowy. Planuje dojechać na Hel i potem spokojnie wycieczkowo dotrzeć do Kołobrzegu. Noclegi wstępnie pod namiotem,choć może być jeszcze zimno. Może ktoś się wybiera w tym kierunku, chętnie się podłącze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcperson Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Może byś to lekko przełożył (po wypłacie) to napeno pojadę bo mam identyczny plan:) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 wiatm, pomysł dobry i fajny a jedzie ktos z wlkp?? albo z płudnia polski bym sie mógł dołączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 tylko ta pogoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 tylko ta pogoda.... pogoda się zapowiada ok, oby czwartek przetrzymać, a potem już ma być słonecznie i bezdeszczowo wg Ekoradia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 pogoda się zapowiada ok, oby czwartek przetrzymać, a potem już ma być słonecznie i bezdeszczowo wg Ekoradia:) Jadę na zlot do Tolkmicka,tylko nie wiem czy to do końca Twój kierunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jadę na zlot do Tolkmicka,tylko nie wiem czy to do końca Twój kierunek:) tak, troche nie mój, i zlot jest od 4go, chyba, że ruszasz wcześniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Pozdrowienia z Kołobrzegu:) Pogoda przepiękna. Podziękowania dla ekipy z Jarocina - Mavericka, Bąbla, Jacka, Marka, Roberta i Rycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi