TomekW Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam. Pojawil mi sie irytujacy problem. Gdy silnik chodzi na dowolnych obrotach nagle obrotomierz sie wylacza (wskazowka skacze na 0 obr/min) na powiedzmy 0,5 sekundy po czym skacze na kolejne 0,5 sekundy na wartosc 7000obr/min i wraca na kilka sekund do wartosci faktycznej z jaka pracuje silnik. To sie powtarza kilka razy i wszystko wraca do normy. Przy czym jakies regularnosci wystepowania tej awarii nie zauwazylem. Zwracam tez uwage czy sie nie nasila z rana po wilgotnej nocy co moglo by wskazywac na jakies przebicia ale nic z tego.:) Wie ktos moze co moze byc przyczyna albo ma podobnie? Przypuszczam ze moze byc problem z jakims przebiciem spowodowanym wilgocia bo pierwszy raz mi sie to przytrafilo jak mnie na trasie zlapal deszcz ale jak juz pisalem wydaje mi sie ze po nocy powinno sie nasilac. Dzieki za ewentualne odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 7k sygnalizuje błąd exupu,masz go albo źle ustawiony albo silniczek popsuty...Prosto się go ustawia za pomocą 2 linek,ściągnij sobie pdf tam masz ładnie opisane.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi