Gość pszym Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Są takie naklejki "PATRZ W LUSTERKA, MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE" ..... trzeba było ku*wa mać odbić w lewo letko i zrobić mu miejsce ..... inni tak robią a Tobie chyba zazdrość nie pozwoliła na to, że On pojedzie a Ty stoisz :biggrin: Jasne, bo motocykl to swięta krowa i mu wszystko wolno. A jak nie ustąpisz to najlepiej przyje...ać. Zastanów się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Nikkon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Faktycznie mógł bardziej w lewo przycisnąć kolesia do wysepki :icon_razz: A WLASNIE - do*ebac GNOJOWI zeby za dobrze nie mial i za szybko nie przejechal i jeszcze wysepce przewalic aby ona za dobrze nie miala. n :P :P :P :P :P Edytowane 25 Maja 2010 przez Lord_Nikkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jasne, bo motocykl to swięta krowa i mu wszystko wolno. A jak nie ustąpisz to najlepiej przyje...ać. Zastanów się! Nie pitoil głupot, widocznie jesteś z tych co to razem z Samochodami stoją w korku ...... wiadomo że koleś może się przeliczył, mógł poczekać aż mu miejsce się zrobi ..... jego błąd, ale kolega w Aucie, niby Motocyklista, a się zachował jak niejeden złośliwy debil na 4-ech kółkach ....... MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pszym Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Nie pitoil głupot, widocznie jesteś z tych co to razem z Samochodami stoją w korku ...... wiadomo że koleś może się przeliczył, mógł poczekać aż mu miejsce się zrobi ..... jego błąd, ale kolega w Aucie, niby Motocyklista, a się zachował jak niejeden złośliwy debil na 4-ech kółkach ....... Teraz to już się zastanawiam, czy Ty to piszesz na poważnie? Jak tak, to współczuje. Tłumaczy Cię poszukiwanie moto i pragnienie jazdy... Edytowane 25 Maja 2010 przez pszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Nikkon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 No dobra ..... w prawo dać i zrobić miejsca troszke, nie mówci mi że się nie da, Ja tak robie i nie ma problemu (a małego Auta nie mam), jak jestem na Moto to robią miejsce i wszystko gra :biggrin: Lordzie ..... dużo się u nas zmienia, bardzo dużo, przepuszczają, robią miejsce, jest coraz lepiej :buttrock: :icon_mrgreen: Wiesz co jasne wszystko cacy i na prawde nie mam nic do motocyklistow ktorzy lawiruja miedzy autami w korkach. MOto mniejszy i zwinniejszy (choc czasami jak sie spiesze to mnie cos za przeproszeniem trafia ze oni jada a ja stoje - zycie), ale jak sie stoi to sie kurna stoi i sie czeka zwlaszcza jak po drugiej stronie sznur samochodow, to gdzie sie ryje buc jeden (sorry ale motocyklista to dla mnie ma kulture i wyobraznie). Dlaczego ja mam jeszcze mu ustepowac miejsca kiedy stanie na lewo skrecie juz wystarczajaco jest stresujace i za przeproszeniem jaki normalny kierowca pomyslalby ze kretyn bedzie bral sie za taki cyrkowy numer? A co do zmian to wiesz co w wiele uwierze i wiem ze jest lepiej ale wiem od kolegow ktorzy poruszaja sie po polsce (na motorach rowniez) ze bucuwa jak byla tak jest i szybko sie nie zmieni, a to ze cie puszczaja to wiesz dlaczego? bo wiesz kiedy mozesz sobie pozwolic na taki manewr a kiedy nie. Wziolbys sie za takie wyprzedzanko jak w temacie? Watpie. Po drugie moze jestes swietnym kierowca ktory ma bezyne w krwi ale nie wszyscy musza byc tacy jak ty a w sytuacji gdy widzisz goscia ktory wlasciwie lezy ci na zderzaku zaczynasz troche myslec na opak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pszym Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Taaa, a potem w lokalnej gazecie - Zginął motocyklista, powodem było wyprzedzanie w korku na ciągłej linii, albo powodem była nadmierna prędkośc i zła ocena sytuacji w zakręcie... Matka płacze, dziewczyna płacze - ale co tam. Kozak był! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Normalna sytuacja drogowa, i co z tego A co ma być? Jeśli historia nie wpływa na PKB lub nie wywiera wpływu na życie milionów to nie powinno się jej opisywać? Zwłaszcza że oceny jak widać są różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) ..... kolega w Aucie, niby Motocyklista, a się zachował jak niejeden złośliwy debil na 4-ech kółkach ....... no tak bo jak nie masz gdzie zjechać to już jesteś złośliwym debilem na 4 kółkach ...może jeszcze niech wszyscy zaczną zjeżdżać na chodniki bo motocykl jedzie... a motocykl to pojazd uprzywilejowany jest, że choć nie masz gdzie to musisz zjechać ? Jak się da śmignąć między puszkami super, jak nie ...trudno ale z tego powodu nie mam zamiaru niszczyć czyjegoś mienia. przyjmuję klaudiusz, że żartujesz... ;) Edytowane 25 Maja 2010 przez banka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Nikkon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 przyjmuję klaudiusz, że żartujesz... ;) Kurde prowokacja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Są takie naklejki "PATRZ W LUSTERKA, MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE" ..... trzeba było ku*wa mać odbić w lewo letko i zrobić mu miejsce ..... inni tak robią a Tobie chyba zazdrość nie pozwoliła na to, że On pojedzie a Ty stoisz :biggrin: Klaudiusz, daj pokoj, O ile szybciej motocyklista przejechalby skrzyzowanie ? 5 sekund ? Sytuacje sa rozne, o ile widze dojezdzajac, ze jedzie za mna motocyklista, to moge ( ale nie musze ) zrobic mu miejsce. Jezeli juz sie ustawilem to stoje i czekam tak samo jak i on ( powinien). Dla mnie buractwo i tyle. :crossy: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Oj dobra .... chciałem rozruszać Towarzystwo ale się nie dało :icon_twisted: Całuje Mocno :biggrin: p.s. Pszym .... już znalazłem :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Nikkon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Oj dobra .... chciałem rozruszać Towarzystwo ale się nie dało :icon_twisted: Całuje Mocno :biggrin: p.s. Pszym .... już znalazłem :biggrin: a jednak prowokator :P :P jak dla mnie to rozruszales moje palce. THX :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 :crossy: Zawsze do usług :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 :crossy: Zawsze do usług :biggrin: Jak będą wybierać spammera/prowokatora roku na forum to masz gwarantowane kilka lat z rzędu. :bigrazz: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A u mnie "hamulcowego" bo najpierw głupot naplecie a potem mówi, ze żartował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi