MaG_1975 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 szukaj przed sezonem, bo w sezonie znowu nic nie znajdziesz, albo Ci kapusty zabraknie... kupuj styczeń-marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No, masz racje... Tylko ciekawie bedzie wygladac jazda probna, ale cos za cos... Dzieki wszystkim za cenne porady ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kupiłem Suzuki GS 500 i nie żałuję... Teraz martwie się czy to zarejestruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kupiłem Suzuki GS 500 i nie żałuję... Teraz martwie się czy to zarejestruje... Gratulacje. :clap: A czemu miałbyś mieć problem z rejestracją? Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A dlatego, gdyż nie był rejestrowany i ubezpieczany od roku... Ale już się wypytałem wszędzie co i jak, także wreszcie śpię spokojnie... ^^ Motocykl sprawia wrażenie malutkiego, ale z moimi 195cm i 75kg czuję się na nim bardzo dobrze... ;) Pozdrawiam ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi