mlody1972 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam wczoraj zalałem pod koreczek mego vulkanika i strzałka na wskaźniku poziomu paliwa zatrzymała sie poza skala , teraz pzrejechałem 20 mil i sie nie rusza, po zgaszeniu motocykla i wyjęciu kluczyków wskaźnik dalej tkwi w polorzeniu full poza skala?? Jaka może byc tego przyczyna czy ktos sie spotkał z Taka sytuacja?? Gdzie sie znajduje czujnik poziomu paliwa w vn 750??? Pozdrawiam serdecznie wszystkich i czekam na jakies wskazówki:) _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogg_v2 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 W moim vulcanie po zatankowaniu po korek też zawsze tak było. Wskaźnik zaczynał opadać dopiero po około 30-40 milach. Więc może wszystko masz ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody1972 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 W moim vulcanie po zatankowaniu po korek też zawsze tak było. Wskaźnik zaczynał opadać dopiero po około 30-40 milach. Więc może wszystko masz ok. Ale czy w Twoim vulkanie wskaznik dzialal nawet jak wyjoles kluczyk??? bo u mnie zdaza sie to pierwszy raz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogg_v2 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 U mnie nie było różnicy, czy kluczyk był, czy nie, czy był włączony czy nie. Ale może to zależy od rocznika. Ja miałem 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody1972 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 U mnie nie było różnicy, czy kluczyk był, czy nie, czy był włączony czy nie. Ale może to zależy od rocznika. Ja miałem 95. Coż zzobaczymy nie ejst to az tak wieka sparwa..pojezdze zobacze co bedzie..poki co u nas pogoda nie pozwala na jazde:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogg_v2 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Tak sobie myślę, że może rozłączyła Ci się kostka na przewodach, które biegną po lewej stronie motocykla między bakiem a siodłem. Spróbój może ją poruszać, albo przeczyścić. A jak to nie pomoże, to pływak w baku. Ale tak na dobrą sprawę bez wskaźnika da się żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ale czy w Twoim vulkanie wskaznik dzialal nawet jak wyjoles kluczyk??? bo u mnie zdaza sie to pierwszy raz:( Wskazówka paliwa zawsze pokazuje z kluczykiem czy bez, w moto i samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody1972 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Na tyle na ile sie znam to tylko z kluczykiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wskazówka paliwa zawsze pokazuje z kluczykiem czy bez, w moto i samochodach. nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Macie rację, nie to chciałem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi