zbychod Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 witam szukam szuka i nic konkretnego na ten temat nie moge znalesc! miałem mała wywrotke na prawa strone:( moto juz doprowadzone do ładu i składu jezdzi lecz swieci mi sie kontrolka cisnienia oleju cały czas! jak zdjołem dekielek i odkreciłem kabelek od czujki cisnienia to gasnie wiec mniemam ze elektryka i czujnik oki! silnik nie ma widocznych wycieków!!dodam ze olej ma ok 5 tys km!! jak sprawdzic pompe oleju?? moze ktos ma jakies porady! wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jeżeli samo zdjęcie dekielka wyłączyło lampkę (chociaż piszesz , że nie :cool: ), to znaczy że dotyka on do tej śrubki - gdy jest przykręcony . Zobacz , wewnątrz dekielka , na aluminium śrubka mogła zostawić odcisk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi