Eryk Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Właśnie wymieniłem bratu uszczelniacze w Gilerce 125 i powstał mały problem, gdyż nie mogę nigdzie znaleźć info ile oleju wlać do zawiasu, a o jakiejś serwisówce do tego można tylko pomarzyć. Może są jakieś zasady lania oleju np. na dociśniętym maksymalnie zawieszeniu pod korki? Jeśli nie, to zostanie metoda prób... Dodam, że jest to 2sówowe enduro...Gilera 125 R1, ale chyba identyczne zawieszenie jest w podobnym i zdecydowanie popularniejszym modelu RC 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jeśli Ciebie to interesuje, mam serwisówkę do modeli CX, Crono, Apache, Free-style. Dane z serwisówki dla modeli enduro: Apache Zawieszenie Kayaba Skok 240mm Średnica rury nośnej 43mm Ilość oleju 640 cm3 na stronę Free-style Zawieszenie Upside Down Paioli Skok 150mm Średnica 40mm Ilość oleju 400 cm3 na stronę Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Oooo, dzięki :) zawias zbliżony, a może nawet taki sam jak w Apache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Właśnie wymieniłem bratu uszczelniacze w Gilerce 125 i powstał mały problem, gdyż nie mogę nigdzie znaleźć info ile oleju wlać do zawiasu, a o jakiejś serwisówce do tego można tylko pomarzyć. Może są jakieś zasady lania oleju np. na dociśniętym maksymalnie zawieszeniu pod korki? Jeśli nie, to zostanie metoda prób... Dodam, że jest to 2sówowe enduro...Gilera 125 R1, ale chyba identyczne zawieszenie jest w podobnym i zdecydowanie popularniejszym modelu RC 125 A tu Gilery nie ma????????>>>>>> http://www.carlsalter.com/download.asp?fil...046011201000102 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 A tu Gilery nie ma????????>>>>>> http://www.carlsalter.com/download.asp?fil...046011201000102 Pozdrawiam Jeżeli mam jakiś problem, to najpierw wnikliwie przeszukuje różne fora, google, itp. w celu znalezienia odpowiedzi...podanej przez Ciebie strony oczywiście nie ominąłem (jej adres znalazłem gdzieś na forum), jak i wielu innych z serwisówkami. Owszem, jest tam dużo modeli gilery, ale ani R1, ani RC nie ma... ...a tak na marginesie, mimo wszystko to chyba najlepsza strona z serwisówkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jeżeli mam jakiś problem, to najpierw wnikliwie przeszukuje różne fora, google, itp. w celu znalezienia odpowiedzi...podanej przez Ciebie strony oczywiście nie ominąłem (jej adres znalazłem gdzieś na forum), jak i wielu innych z serwisówkami. Owszem, jest tam dużo modeli gilery, ale ani R1, ani RC nie ma... ...a tak na marginesie, mimo wszystko to chyba najlepsza strona z serwisówkami :) Spoko-nie unos się....... :biggrin: Nie miałem czasu sprawdzac-wiec na szybko zapodałem line... Teraz coś innego-tego chyba nie masz...a jest opisane jako serwisówka do Kz, Kk, Mx1, Mxr, Er, Rrt, fb, rally, r1, r1s, Xr1,XR2 >> http://uloz.to/1176154/GILERA http://www.gilera.cz/Dokumentace/servisky.htm a to pewnie masz :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Hehe, spoko spoko, nie unoszę się, bo świeżak nie powinien ;) tylko napisałem jak to robię, żeby nie było zaraz odpowiedzi "użyj opcji szukaj, to nie boli..." :bigrazz: Nie wiem jak jak tą drugą znalazłeś, ale wielkie dzięki !!! ściągnąłem i jest to czego szukałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi