zbyhu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Czolem! Jak w temacie.Szukam w miare dobrego bebna przedniego do motocykla WSK 175. Moze byc z obrecza lub bez. I tak bede rozplatal kolo.Jakby ktos z Was cos slyszal lub mial taki beben, to prosze o cynk.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel_27 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 cze... ja prawie na pewno posiadam taki bęben , nie moge Ci powiedzieć co i jak bo jestem poza domem na studiach , w domku będe na weekend , na ten 1majowy póżniej pewnie znowu nie będe aż do wakacji... chcesz pogadać to gg 5961094 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Czolem! Dzieki za info. Juz w zasadzie mam jakies dwa bebny na oku, ale jesli by cos nie wypalilo, to sie odezwe.Jeszcze raz dzieki ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi