Swiety Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Myślałem że się przelecę ale niestety muszę jutro iść niespodziewanie do roboty. Chyba że coś na niedzielę jeśli będzie pogoda... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_amigo Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hej, ja bym sie podlaczyl ale o 16.30 musze byc w Wawie;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hej, ja bym sie podlaczyl ale o 16.30 musze byc w Wawie;( zapraszam planuje powrót na 21 najpóżniej do wawy ale możesz wcześniej wrócić. Startujemy w końcu ze stacji bp w Błoniahc adre Łódzka 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 I jak Panowie udał się wypad??? Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Znajomi tez wczoraj byli :P 2x 300zl + 6 pkt i -1 dowod rej. ;] Nieoznakowane dranie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Czyli było wesoło... :clap: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Znajomi tez wczoraj byli :P 2x 300zl + 6 pkt i -1 dowod rej. ;] Nieoznakowane dranie :) O-JA-CIĘ...!!! :banghead: I jak Panowie udał się wypad??? Tak! Tylko (jak widać :icon_biggrin: ) wybraliśmy z kolegą Kefirem bezpieczniejszy kierunek. Zjedliśmy sernik w Łowiczu i pierogi w Łęczycy, po drodze Góra [no to dużo powiedziane :biggrin: ] Św.Małgorzaty i Tum. Fajna turystyczna trasa. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odświeżę temat 9 lub 10.04.2011 jednodniowa wycieczka do Kozienic przez Czersk wyjazd ok 10. Jakby miał ktoś propozycje innych ciekawych miejsc do zobaczenie w tych okolicach to piszcie. Pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi