magneto Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 witam. poszukuje silnika do GSXRa 750, rocznik mojego to 1995. Jakby ktoś potrzebował korbowód to mogę zdemontować go bez rozbierania silnika :biggrin: :biggrin: :biggrin: mile widziane wskazowki od czego moze takze podpasowac pod ta rame. pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Idealnie do tej ramy ktora masz wejdzie 1100 wiem bo tak mialem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Silnik po korbie więc pewnie niewiele z niego zostało, ale jakby głowica była zdrowa to chętnie odkupię bo to właśnie mi się zesrało w 750-tce. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 witam. poszukuje silnika do GSXRa 750, rocznik mojego to 1995. Jakby ktoś potrzebował korbowód to mogę zdemontować go bez rozbierania silnika :biggrin: :biggrin: :biggrin: mile widziane wskazowki od czego moze takze podpasowac pod ta rame. pzdr;) Witam! Ja mam całego gsxr 750 `94 I calkiem mozliwe ze zaczne go na czesci sprzedawac bo w calosci za malo bym dostal adekwatnie do stanu. Za takie pieniadze jak ludzie oferuja to zazwyczaj kupuje sie szroty. Ja wiem co mam i niemam zamiaru oddac tego za grosze bo ktos stwierdzi ze stary rocznik. Jaki masz kapital zeby przeznaczyc na silnik? To bede wiedzial czy sprzedawac moj silnik. Silnik to poprostu zegareczek !!! Myśle ze jak bede sprzedawac to w calosc z osprzetem gotowy do zamontowania w rame! Moge jeszcze dodac, ze silnik niebyl nigdy od nowosci grzebany i niebylo nic od niego odkrecane jak chlodnica itp. Chlodnica jest we wzorowym stanie jak i osprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi