Gość Anonymous Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no i tak jak myślałem nie było nikogo z forum. chyba...właśnie wróciłem. byłem niestety samochodem jako że moto leży w rozsypce (siemmeringi i szprychy w tylnym kole :) ) ale też było fajno. ciekawie zapowiadało się (tak jak w zeszłym roku) puszczenie na tor wspólnie 400 4T i juniorów na motorynkach... panowie na 400 musieli sobie chyba co chwile podawać pawulon jako że malutkie dzieciory wymiatały między nimi tak że hej. na trumnie loty maluchów były prawie tak samo dłógie jak dużych endurowców, zakręty brali w stylu pięta w glebe a moto niech robi co chce. bardzo ciekawe zawody. fajna organizacja, chociaż za wpisowe 5 zł powinno dostawać się chociaż kawałek deski do siedzenia... trasa jak zwykle urozmaicona, sucho i mokro... nie dotrwałem niestety do końca więc wyniki wciąż są dla mnie tajemnicą... załączam kilka fajowych zdjęć (szkoda że w tak małym formacie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Mój kumpel startował w tych zawodach. Dzsiaj wraca to pewnie będzie opowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Fajne fotki tylko małe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 bo zwykłe 640x480 jakoś się nie chciały zainstalić...dziko. Strzałek, poproś kumpla niech Ci napisze jakie są wyniki, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jak coś bede wiedział to dam znać. W sumie na zaawody z Ostródy pojechały 2 osoby jeden w 125 junior a drugi w w 250 i pozyżej. Z tym pierszym bede w środe jeżdził to sie popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi