vip-x Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 witam, zastanawiam się nad kupnem peugeota xps 124 4T supermoto, będzie to mój drugi jednoślad, wcześniej był skuter peugeot speedfight 2 z 2008roku, lecz teraz chcę się przesiąść na coś większego. gość chce się wymienić za mojego speeda (jest do malowania) za tego xps'a bez żadnych dopłat, opłaca mi się? czy xps to dobry sprzęt ? porównywalny np. do sendy 125 albo xt ? xps jest z 2006 roku pozdrawiam i liczę na odpowiedzi w tej sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 z tego co wiem to XPS nie ma 125cc, sendy były ale XPS CHYBA nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 są xps 125, silniki chłodzone powietrzem, mocą nie poraża, ale raczej dobry sprzęt, mogą być problemy z częściami, tak czy siak myśle że za sqta sie opłaca zamienić Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 sprawdz tylko czy aby napewno wszystko z nim okay, bo troche daje do myslenia ze koles chce sie zamienic na Twoje moto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi