Gość Kiler Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Chcę kupić Simsona Awo za około 1500 PLN, jak ktoś chce sprzedać lub wie o kimś takim, to niech da znać.Jestem z Rybnika, [email protected] dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 J Ci zaproponuje to co ktoś mi kiedys na tym forum zaproponował :-) Idź do supermarketu na dział z gazetami......weź do reki każdą gazete z ogłoszeniami sprzedazy i szukaj............powiem CI, ze to bardzo efektywane zajecie, za frikop przeglądniesz wiele ogłoszeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiler Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dzięki za info. Praktykuje to dwa razy w tygodniu. Kiler.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiler Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Już kupiłem ! Wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 No tp witamy w rodzinie :D Teraz go dopieść przez zimę i do zobaczenia w orzyszłym sezonie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Czkamy na zdjęcie w albumie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiler Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Nie ma sprawy.Spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 No to pochwal sie i zdjecie pokaz!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiler Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kliknij na ALBUM , tam znajdziesz. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 spoko spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi