malylipa Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam. Chciałbym poznać wasze opinie na temat montażu oświetlenia silnika. Mam na myśli oświetlenie diodami led na niebiesko. Widziałem raz yamahę z takim bajerem i wygląda nieźle. Co wy na to? Może ktoś ma już takie zainstalowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuVFR Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A ta yamaszka to nie byla srebrna xjr'a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie sugeruj się tym o ludzie myślą. Najważniejsze żebyś Ty był zadowolony. Mi osobiście taki rodzaj modyfikacji się nie podoba i nie wiem czemu on ma służyć. Ale skoro Tobie to odpowiada to Twoja sprawa. Ja nie będę krytykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Moja opinia jest taka :banghead: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dokładnie! A na filtrze powietrza miała neon. Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuVFR Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Nie moja ale znajomego. Mi sie cos takiego nie podoba. Wlasciciel xjr'y robi szal na zlotach wsrod lasek o sredniej wieku 15-17 lat :bigrazz: Bez urazy. Ale jest jeden plus - ma jedyny motocykl widziany golym okiem z kosmosu :biggrin: Edytowane 9 Maja 2010 przez mihuVFR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja widzialem na targach Suzuki GSXR k8 z podswietleniem diodmi i jedna Hajke na drodze. Jak bylem lepek to w aucie zawsze montowalem swiecace bajery i pozniej wygladala jak choinka. Wtedy mi sie to podobalo, ale teraz juz doroslem i nie montuje takich rzeczy. prawda jest tez taka, ze 10 - 12 lat temu takie bajery byly nowoscia, a teraz to juz sie przejadlo i wszedzie kupisz swiecidelka za grosze. Na dzien dzisiejszy to moge ewentualnie mojej corce w rowerze zalozyc swiecace wentyle, zeby sie cieszyla, bo sweicaca hulajnoge juz ma :) Jak lubisz i Ci sie to podoba to zakladaj wedlug uznania i miej gdzies co na to inni. Przeciezs to Ty masz byc zadowolony. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a ja uważam , że takie ozdoby to " wieś tańczy i śpiewa " ale są różne upodobania . Ja bym na pewno takiego czegoś nie założył , ale może to jest jakiś hicior o którym nic nie wiem :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a ja uważam , że takie ozdoby to " wieś tańczy i śpiewa " ale są różne upodobania . Ja bym na pewno takiego czegoś nie założył , ale może to jest jakiś hicior o którym nic nie wiem :icon_mrgreen: :banghead: Człowiek jestem z natury delikatny, ale tu moje stanowcze NIE. Sam ma moto dość obwieszone - cóż taka marka i styl. Ale lampek - nigdy ! Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 moim skromnym zdaniem do tego typu moto na pewno pasuja : - ładne gmole i lightbary - dobra szyba - skórzane dodatki jak kufer , sakwy , piórnik i inne duperele ew. gniazdko do podłaczenia np. GPS - bajeranckie trąby " Nie idz tą drogą " - nie psuj wyglądu pięknego moto . :banghead: Ale to Ty decydujesz - Twoje moto - Twoje lampki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 moim skromnym zdaniem do tego typu moto na pewno pasuja : - ładne gmole i lightbary - dobra szyba - skórzane dodatki jak kufer , sakwy , piórnik i inne duperele ew. gniazdko do podłaczenia np. GPS - bajeranckie trąby " Nie idz tą drogą " - nie psuj wyglądu pięknego moto . :banghead: Ale to Ty decydujesz - Twoje moto - Twoje lampki :eek: Miiiistrzu ! No dzięki ! nie wiedziałem "co tu jeszcze" ! No jasne, że trąby :biggrin: pozdro :flesje: Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jeszcze trochę i twoje koniki odmówią pchania takiego wielkiego ciężaru... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Trąby to podstawa :biggrin: no chyba , że ten co siedzi na moto to " trąba" :icon_mrgreen: - wtedy są nie potrzebne :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Miiiistrzu ! No dzięki ! nie wiedziałem "co tu jeszcze" ! No jasne, że trąby :biggrin: pozdro :flesje: I sporo, sporo jeszcze dodatkow :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi