Hall Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, mam taki problem ze zablokowal mi sie zamek do otwierania tylnego siedzenia w moim Suzuki GSX-R600 K7. Nie chce walczyc z zamkiem na sile bo boje sie zlamac kluczyk. Jaki waszym zdaniem bedzie najlepszy sposob zeby sie z tym uporac? Rozebrac owiewki zeby sie do tego dostac (tylko ze zdaje sie czesc srub jest wlasnie pod siedzeniem)? Wylamac siedzenie, zamek? A moze jakis spec od otwierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 moze po prostu podjedz do profesjonalnego zakladu zajmujacego sie czyms takim? u mnie w miescie dziala cos co sie nazywa 'pogotowie zamkowe' 24h. w krakowie z pewnoscia jest kilka takich firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi