Kubas17 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam czy moglibyście wytłumaczyć jak dobrze podłączyć cewke w Kinroadzie ?? jest to czopper Witam czy moglibyście wytłumaczyć jak dobrze podłączyć cewke w Kinroadzie ?? jest to czopper Bo wogule nie mam iskry i nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 To temat raczej do mechaniki. Przeważnie w chińskich mopedach kolory kabli zgadzają się tzn. Kolory kabli z cewki poiwnny byc takie same jak kolory kabli wychodzących z modułu. Wypada znaleźć odpowiednie i po bólu. Iskry może nie być naprawdę z wielu powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 To temat raczej do mechaniki. Przeważnie w chińskich mopedach kolory kabli zgadzają się tzn. Kolory kabli z cewki poiwnny byc takie same jak kolory kabli wychodzących z modułu. Wypada znaleźć odpowiednie i po bólu. Iskry może nie być naprawdę z wielu powodów. Dzięki za odpowiedź ale już naprawiłem problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi