Meydey Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Tak jak w temacie, skrzynia ta została wyjęta z samochodu po wypadku, zapewniono mnie, że działa w 100%. Zakupiłem ją jako część zamienną do mojego audi A4, rocznik 1998 Pospieszyłem się trochę z decyzją bo okazało się, że usterka nie była na tyle poważna, aby wymieniać skrzynię. Cena wynosi dokładnie tyle samo ile za nią zapłaciłem czyli równe 1500zł + ewentualne koszty wysyłki. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to może dzwonić pod numer 694 493 317. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 http://allegro.pl/item1046331416_skrzynia_..._tdi_110km.html - tutaj link do aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi