pe_wee Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam. Wiem, że temat jest trochę nie w tym miejscu ale lepszego nie znalazłem (klasyfikacja regionalna). Więc pytam gdzie w Szamotułach można dobrze i niedrogo zjeść np. pizza, kebab, makaron z dowozem lub bez. Proszę też o podanie adresu bo jak wiadomo jeszcze nie znamy miasta a pewnie teraz będę tam częstym bywalcem. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam. Wiem, że temat jest trochę nie w tym miejscu ale lepszego nie znalazłem (klasyfikacja regionalna). Więc pytam gdzie w Szamotułach można dobrze i niedrogo zjeść np. pizza, kebab, makaron z dowozem lub bez. Proszę też o podanie adresu bo jak wiadomo jeszcze nie znamy miasta a pewnie teraz będę tam częstym bywalcem. Co polecacie? Poznałeś jakąś pannę z Szamotuł? :smile: Miejsc jest od groma, zależy co Cię interesuje. Możemy się kiedyś spotkać i objechać miasto szlakiem knajpek. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Poznałeś jakąś pannę z Szamotuł? :smile: Miejsc jest od groma, zależy co Cię interesuje. Możemy się kiedyś spotkać i objechać miasto szlakiem knajpek. Moi znajomi się tam przeprowadzili i zapewne będę częstym gościem w Szamotułach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jak chcesz na szybcika to polecam Bistro KAMA przy dojeździe do rynku od strony Poznania a jak na dłuższe posiedzenie to np ITALIA przy PKSie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik14 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam. Wiem, że temat jest trochę nie w tym miejscu ale lepszego nie znalazłem (klasyfikacja regionalna). Więc pytam gdzie w Szamotułach można dobrze i niedrogo zjeść np. pizza, kebab, makaron z dowozem lub bez. Proszę też o podanie adresu bo jak wiadomo jeszcze nie znamy miasta a pewnie teraz będę tam częstym bywalcem. Co polecacie? Jeżeli chodzi o pizze to osobiście polecam knajpke "skrzydełko czy nóżka" koło straży pożarnej na Obornickiej, a kebab bistro koło polo marketu przy stadionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi