adam87 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ja miałem kupic CZ ale kupiłem husqvarne i nie żałuje. Sprzedaj DT i kup wyczynowy a zobaczysz ze wcale nie będzie ci brakowało jazdy po ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 to jest także mój jedyny środek transportu w mieście, więc zrezygnować na bank nie mogę.chyba kupię CZ crossową a dt sobie zostawie w miasto.cz na początek to chyba dobry wybór, szczególnie że tani, części są etc... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dobra CZta nigdy nie jest zła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no właśnie. szczególnie ta za 400 złotych :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi