matix19 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Zobaczymy jak to będzie działało i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix19 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zrobiłem synchronizator co dawałem wcześniej i działa, gaźniki były rozsynchronizowane ale zsynchronizowałem i jest git tylko pojawił się mały problem bo jak schodzi z obrotów i już jest około 1500 albo jak zejdzie i się dodaje zaraz gazu to lubi strzelić w gaźniki, nie zawszę ale często, co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Kichanie w gaźnik to uboga mieszanka lub lewe powietrze. Z kolei lewe powietrze = uboga mieszanka więc 2 rzeczy trzeba sprawdzić. Być może te 4 obroty śruby składu mogą to powodować. Jeśli dobrze pamiętam to pisałeś coś o 4 obr. , prawda? Edytowane 14 Maja 2010 przez qurim MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix19 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Tak, tak śruby były wykręcone o 4,5 obr no ale schodził wolno z obrotów i niżej niż 1500 nie chciał zejść no to zdobyłem schemat i sprawdziłem wszystkie rureczki itp, poodciskałem, założyłem jeszcze raz airboxa i wykręciłem śrubki od mieszanki o 2 obr i wyglądało że jest dobrze to zrobiłem synchro gaźników i pojawiło się to strzelanie czyli wychodzi że jeszcze za mało wykręciłem śrubki od mieszanki, to pewnie 2,5 albo 3 będzie dobrze Dobra wykręciłem śruby na 3 obr znów zrobiłem synchro i wydaje się być ok i mam nadzieję że tak zostanie, teraz tylko za około 300km kontrola koloru świec, dzięki za pomoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi