Africa Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jako przedstawicielka naszego województwa otrzymałam od administracji kilkaset sztuk żółtych naklejek "Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie!" Mam je rozdystrybuować na terenie zachodniopomorskiego. OFICJALNIE OGŁASZAM DYSTRYBUCJĘ NAKLEJEK W NASZYM WOJEWÓDZTWIE - CHĘTNYCH PROSZĘ O ZGŁASZANIE SIĘ DO MNIE! GG 927332 sylwiaostrowska[at]o2.pl Naklejki będę rozwoziła po serwisach i warsztatach motocyklowych oraz szkołach nauki jazdy z kat. A na terenie Szczecina, podjadę tez pewnie do serwisu Darka do Stargardu. Resztę województwa będę chciała okleić z waszą pomocą. Osoby indywidualne jak najbardziej tez mile widziane. [Co do kasy - w tym tygodniu przeleję kilkadziesiąt zł ode mnie (na więcej mnie nie stać) za zachodniopomorskie, bo uważam ze tak wypada. Jeżeli ktoś z was przy odbiorze chciałby dołożyć od siebie złotówkę albo dwie to będzie fajnie - dzięki temu w przyszłym roku może też dostaniemy :) ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Słuchaj jak można to podeślij parę sztuk na Świnoujście tu też to będzie można rozprowadzić jak coś to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Słuchaj jak można to podeślij parę sztuk na Świnoujście tu też to będzie można rozprowadzić jak coś to pisz na PW. Może niech nie wysyła tylko mi jakoś przekaże to dam Ci te nalepki osobiście...bo chyba pracujesz w MSR - więc nie będzie problemu...i po co płacić za wysyłkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Africa Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Naklejki zostawiłam koledze Oczko - obiecał że zawiezie do Świnoujścia :crossy: dajcie znać czy dotarły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Naklejki zostawiłam koledze Oczko - obiecał że zawiezie do Świnoujścia :crossy: dajcie znać czy dotarły :) Dzięki Sylwia za "naklepki". Odebrałem, choć od pośredniczki :) Jutro lub pojutrze 16 sztuk zawiozę na Świnoujście. Boras wszystkie przekaże Ci na stoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 MAM dotarły i do mnie jutro na auto naklejam i na moto dzięki wam za naklejki i przekaże je dalej :buttrock: :clap: :crossy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 czy Wy tez nie widzicie glownego tematu HALO ?? bo ja widze tylko powitalnie, giełde i temat naklejek :/:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 czy Wy tez nie widzicie glownego tematu HALO ?? bo ja widze tylko powitalnie, giełde i temat naklejek :/:/:/ Chyba jakiś moderator usunął :wink: , może był niezadowolony, że tu ktoś jeszcze pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 to chyba qrna przegial !! tam bylo wszystko od pierwszego posta !!!!!!!!!! czy ktos wie co sie da z tym zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Africa Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Uprzejmie informuję, że wszystkie naklejki rozdane :buttrock: Czekamy więc do następnej edycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja widzialem kiedys typa z naklejka: Pomysl o mnie, spojrz ponownie. I takie kontury kierowcy z lusterkiem. Dosc ciekawe bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi