Dr.Artur Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ja od siebie tylko dodam ze u mnie w mieście koleś do olejaka 750 wsadził silnik olejaka 1100 to do regulacji zaworów silnik z ramy musiał wyciągać bo nie dało się inaczej ustawić ich, tak mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Możliwe że będzie trochę ciasno po włożeniu 11-tki. Ale jaki power. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadoworama Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Znalazlem silnik a dokladnie caly motor za psie pieniadze z silnikiem na chodzie jutro jade ogladac czeka mnie 500 km w jedna strone mam nadzieje ze sie oplaci No i mam nadzieje ze dzisiaj go nie sprzeda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 No to bajer. :clap: A ja dziś w puszcze filtra powietrza znalazłem coś jakby kawałek prowadnicy zaworowej... :eek: Trochę mi nogi zmiękły. :icon_evil: Pod pokrywą ujrzałem kawałki rozsypanej szklanki zaworu, jutro będę szukał dalszych "kwiatków". PS. Masz może głowicę 750W na sprzedaż? :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadoworama Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Wrocilem o 7 rano z motorkiem calym czy dobry zakup zrobilem wyjdzie w praniu miejmy nadzieje ze silnik bedzie dobrze chodzil Ma jakies szmery niepokojace :( i tak jak by zaworki leciutko klekotaly i lekko dymek puszcza jak mu sie docisnie na manetce .... Ogolnie wrazenia jak go kupowane mialem mieszane cala noc myslalem czy dobrze zrobilem bo tyle mi powrot do domu zajal :) Motocykl po wypadku cudow nie ma wlasciciel twierdzil ze stal 1.5 roku niedotykany Byl problem z odpaleniem go cos jak by z przewodami do swiec Zajelo nam godzine zeby go posluchac Dzisiaj sie troche kimnalem zebyl sil nabrac wstalem zdjalem z przyczepki z racji ze akumulator siadl odpalalem go od samochodu i ku memu zdziwieniu zalapal od razu az mnie zatkalo bylem pewny ze bede musial go krecic z 30 min zeby cos wogole zaskoczyl Przejechalem sie i jak narazie pierwsze odczucia sa dobre To tak tylko chcialem opisac swoj zakup wczorajszy :) PS: gurim na PW ci odpisalem :) głowice mam dwie jedna dobra sciagnieta z irlandi z calym osprzetem zas druga uszkodzona od spodu od tloka gora w nienaruszonym stanie jak by cie cos jeszcze interesowalo mam wogole caly silnik na czesci Jeden tlok zepsuty a reszta ok jest Edytowane 14 Maja 2010 przez shadoworama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi