osmul Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam, jak w temacie poszukuje membran gaźnikowych do kawasaki z400 79r. Strasznie cieżko to cholerstwo znaleść, może moto weteran mnie uratuje, ale chciałbym zapytać, czy ktoś z Was Drogie koleżanki i koledzy ma coś i chce się tego pozbyć. Ewentualnie gdybyście znali jakiś ludzi którzy zajmują się takimi starymi struclami:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Membrany....cena może boleć trochę. :biggrin: Jak nie znajdziesz w okolicy to rzuć okiem na USA, niestety 120$ za sztukę. http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...00b2-us/o/m3952 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi