fireman11 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Bieszczady 2015 - czy ktoś wybiera się Venturką we wrześniu w ten zakątek kraju? ja jadę wrzesień , październik i może listopad jak się uda wtedy jest najpiękniej w Bieszczadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Daj jakiś dokładniejszy opis , też myślałem żeby coś dla odmiany w kotlinie kłockiej zrobić aby odwiedzić kletno , drogę 100 zakrętów ale mogą być bieszczady kotlinę można zostawić na przyszły rok , napisz na forum Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez maciejka 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Mercurius ja miałem jechać 28 sierpnia na weekwend ale muszę iść do roboty a we wrześniu miałem w planach Austrię może się wybierzesz :)Na zagranicę w tym sezonie nie wystarczy mi funduszy :-( Daj jakiś dokładniejszy opis , też myślałem żeby coś dla odmiany w kotlinie kłockiej zrobić aby odwiedzić kletno , drogę 100 zakrętów ale mogą być bieszczady kotlinę można zostawić na przyszły rok , napisz na forumW Kotlinie Kłodzkiej planowałem zostać po Bisie, do 13 września mam urlop :-) ja jadę wrzesień , październik i może listopad jak się uda wtedy jest najpiękniej w BieszczadachMoże uga się nam zgrać termin, oby aura dopisała :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 W Kotlinie Kłodzkiej planowałem zostać po Bisie, do 13 września mam urlop :-)Jak chcesz dam dobry namiar na nocleg Stronie Śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jak chcesz dam dobry namiar na nocleg Stronie ŚląskieChcę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwatu Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 WitamJestem posiadaczem venturki z 2007 roku . Czy ktoś może polecić gdzie kupic sobie gmole na tył przy kufrach ? Mój model nie ma tam gmoli , chciałbym założyć w razie co .PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Jak nie masz wcale gmoli to się opłaca kupić te gmole z relingami na kufry cena 559zł a same gmloe kosztują 330zł :rolleyes: http://www.motonautilus.pl/index.php?royal-star-1300-venture,37 Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Intruz proszę Cię te od nautiliusa nie leżały nawet obok oryginałów, wyglada to jak .................. Nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wydaje mi się że najlepiej śćiągnąc ze stanów, trochę dłużej to trwa ale towar pewniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwatu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ok dzięki właśnie wpadłem na tą stronkę . Moje gmole z przodu też sa do wymiany , ciekawe ile powiedzą w serwisie . Ze Stanów najlepiej by było ściągnąć ale trzeba tam mieć jakiś kontakt . Kupiłem motocykl po lekkim szlifie który stał 5 lat w garażu i powoli nabiera wyglądu zostały tylko gmole i zaslepka taka plastkiowa pod filtrem powietrza :) i na oparciu pasażera i by było praktycznie wszystko . Podobno części są drogie do tego sprzęta . :) ale jeździ się fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Siemka .Też mi się nie podobały dopuki nie zobaczyłem na zlocie na żywo.Gościu fika na manewrach parkingowych i mówił że można położyć ventke na glebiei nic się nie dzieje ,oczywiście delikatnie jak leci na bok :banghead:Jak myślisz jakie te są,CASTORAMA ,nudziło mi się Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwatu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No orginalne sa z pełnej rurki bo mam pół z przodu :) te są z pustych , ciekawe jak przy położeniu na glebe , ale lepiej nie kłaść bo ciężko podnieść :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) No orginalne sa z pełnej rurki bo mam pół z przodu :) te są z pustych , ciekawe jak przy położeniu na glebe , ale lepiej nie kłaść bo ciężko podnieść :biggrin:Możesz rozwinąc temat co znaczy z pełnej rurki ????? jeżeli jest pełne to jest drut pręt itp.rura może być cięko i grubo warstwowa bezszwowa ale zawsze z dziurą w środkuChcesz mieć bardzo mocne proponuję z nierdzewki fi28-32 no i po glebie nie ma problemu z rysami bo można zpolerować Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez jeszua od ogłoszeń jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwatu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Chodziło mi o pełny profil , bez pustki w środku , w orginalnym gmolu z przodu nie ma rur pustych tylko są z pełnego profilu .Mógłbyś napisać co oznacza wersja Midnight ? ciekaw jestem jaką mam w posiadaniu :)Pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Chwatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Chwatu może masz zaspawane od czoła ale na bank są puste w środku taki gmol pełny bedzie ważyl około 5kgrura fi 25 i grubości ścianki 2mm swobodnie utrzyma położenie moto na poastoju miałem robić nowe gmole z niedzewkiale na razie brak czasu jak nie sprzedam moto i będe miał na wzór to moge coś wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi