Jacek6 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak by ktoś bardzo chciał, to jest jeszcze mój do wzięcia. Jest na OLX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Temat rzeka :laugh:Czy licznik kręcony czy nie :banghead: Niedawno kupiłem Yamaszkę ma 21 000 mil i nie wiem czy był kręcony czy nie .W salonie stoją pewne motocykle :biggrin:Jednego sezonu zrobiłem 900 km -Narodziny Wnuczki :) :) :) Nie ma reguły na ilość km w sezonie :huh: Świerzynka http://otomoto.pl/yamaha-xvz-1300-royal-star-jak-nowy-M4148674.html Edytowane 11 Stycznia 2015 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panowie,czy byłby ktoś tak miły i uprzejmy i podał mi wymiary bagażnika dł/szer. nie musi być to jakoś super dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kristofer a co się stało z Twoim bagażnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dariow,nic po prostu nie mam i chciałbym przez zimę zrobić z nierdzewkimyślałem nad 40x25 cm ale nie wiem czy nie wyjdzie mi to za duże a nie bardzo chce mi się dwa razy giąć i spawać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Koledzy rozumiem ze przy wymianie oleju w lagach oringi tez trzeba wymienić?dajcie cynę jaki olej lejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Dariow,nic po prostu nie mam i chciałbym przez zimę zrobić z nierdzewkimyślałem nad 40x25 cm ale nie wiem czy nie wyjdzie mi to za duże a nie bardzo chce mi się dwa razy giąć i spawać :)Z tego co widziałem to są różnej wielkości i wzorów bagażniki, ja Ci niestety nie pomogę mam bagażnik ale nie mam oryginalnego kufra więc wymiary inne będą Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kristofer MKM zajrzyj na stornę: http://www.motoakcesoria.riders.pl/moto/index.htmGość jest w porządku, tylko z terminami ma problem, więc śmiało mozesz Mu na wstępie powiedzieć, że ma się sprężyć.Mi dorabiał różne dziwne rzeczy do motocykla i jestem zadowolony z wykonania akcesoriów. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dyzio77 o to chodzi że będzie mi to robił kumpel więc koszty będą niewielkie gorzej z wontrobą :rolleyes:dokładnie chodzi o wymiar zaznaczony na zdjęciu (zdjęcie zaporzyczone z neta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Napisz mi swój e-mail na pw, to Ci podeślę zdjęcie mojego.Nie mogę go tu dodać z uwagi na wielkość pliku.Pozdrawiam!Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ok.poszło na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wysłałem fotki.Pozdrawiam!Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.kul Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Koledzy macie może jakieś znajomości w firmie Nagengast z Gdańska, wczoraj dzwonilem i koleś zaśpiewał za regeneracje amora 600 stowek, a stara cena była ok 400, niewiem czym ta znaczna podwyżka jest uzasadniona może są zawaleni robotą.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royalstar3 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 aaaa aaaaaaaaa aaaaaa a a a a```````````` `````` Witam . zaskoczyles mnie Adamie z ta cena ja jestem z gdanska ale znajomosci tam nie mam a tez musze leciec ze swoim amorkiem do nich a bede robil u nich drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nurtuje mnie - co sie dzieje z tymi amorami ze dajecie do regeneracji - jakie objawy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi